Pientalot öljystä uusiutuviin-kampanja

Hei omakotiyhdistyksen väki!

Meillä Ekokumppaneilla on käynnissä Pientalot öljystä uusiutuviin -kampanja, jossa kannustetaan vaihtamaan öljylämmitys muuhun lämmitysmuotoon. Kampanjassa tarjotaan puolueetonta ja maksutonta neuvontaa lämmitysjärjestelmän vaihtamiseen. Kampanjan nettisivut ovat osoitteessa www.öljystäuusiutuviin.fi.

Kampanjaan liittyen järjestämme nyt viikonloppuna Asta-messujen yhteydessä tapahtuman, jossa kerrotaan energia-avustuksista ja erilaisista lämmitysjärjestelmistä. Alla lisätietoja tilaisuudesta, viestiä saa mielellään jakaa eteenpäin teidän omakotiyhdistyksen jäsenille.

***

Aika: lauantai 1.2.2020 klo 13-14

Paikka: Mars, Seminaarikeskus 2. kerros, Tampereen messu- ja urheilukeskus

Pientalon lämmitysjärjestelmän vaihtaminen öljystä uusiutuvaan vaihtoehtoon säästää rahaa ja ympäristöä. Tule Asta-messuille lauantaina 1.2. kuulemaan energiaremontista, siihen saatavilla olevista tuista ja uusimmista teknologioista. Puhumassa mm. energia-avustuksia myöntävän Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n ylitarkastaja Kari Lappalainen.

Tapahtuma on osa Energiaviraston, Tampereen Sähkölaitoksen ja Tampereen kaupungin rahoittamaa kampanjaa, jossa kannustetaan ja tuetaan öljylämmitteisiä pientaloja lämmitysjärjestelmän vaihdossa.

Lisätietoja Asta-messuista ja tapahtumasta: https://www.asta.fi/fi/program/oljysta-uusiutuviin-seminaari/

Tutustu myös kampanjan nettisivuun: www.öljystäuusiutuviin.fi. Sivuilta löydät tietoa muista tapahtumistamme sekä mm. lämmitysjärjestelmistä ja energia-avustuksista.

Nähdään messuilla!

Ystävällisin terveisin,

Mari Tolppa

*Ekokumppanit Oy

*mari.tolppa@tampere.fi

*Puh. 044 423 5790

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.