Läntisen raitiotieosuuden suunnitelmista voi antaa palautetta 28.8.20 saakka

Raitiotien Tampereen keskustasta länteen suuntautuvan osan 2 Pyynikintori–Lentävänniemi valmisteluaineistosta voi antaa palautetta 28.8. klo 12 saakka. Lausunnot pyydetään keskeisiltä viranomaistahoilta ja sidosryhmiltä. Myös kuntalaiset ja muut tahot voivat antaa palautetta aineistosta sähköisellä lomakkeella. Linkit aineistoihin ja lomakkeelle löytyvät viestin lopusta.

Raitiotien osan 1 suunnittelusta ja rakentamisesta vastannut Raitiotieallianssi on tehnyt osan 2 toteutussuunnitelman. Raitiotien osan 2 toteutukseen liittyy mahdollisuus rakentaa Enqvistinkadun osuus Lielahdessa. Raitiotien vaikutusten arviointia on päivitetty osan 2 kannalta. Vaikutusarvioinnin mukaan läntinen raitiotieosuus parantaisi koko Pispalan kannaksen liikenteellistä toimivuutta. Myös rakentamisen aikaisia haittoja ja niiden lieventämistä käsitellään vaikutusten arvioinnissa.

Suunnitelmiin voi tutustua Tampereen kaupungin verkkosivuilla
www.tampere.fi/raitiotie/suunnitelmat

Linkki palautelomakkeeseen (löytyy myös verkkosivuilta)

terveisin,

Henna Puisto

projektisuunnittelija, yritysten yhteyshenkilö

p. 040 513 9397

henna.puisto@tampere.fi

Tampereen kaupunki

Kaupunkiympäristön palvelualue

Raitiotien kehitysohjelma

Itsenäisyydenkatu 2

33100 Tampere

www.tampere.fi/raitiotie

www.tampereenratikka.fi

www.raitiotieallianssi.fi

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.