Etäyleisötilaisuus raitiotien jatkosta länteen

Hei kaakon, etelän, lännen, koillisen ja keskustan alueen asukkaat ja toimijat!

Ratikan jatkosta länteen pääsee kuulemaan ja keskustelemaan etätilaisuutena järjestettävässä yleisötilaisuudessa torstaina 25.3.2021 klo 17-18.30. Ei tarvitse ilmoittautua. Alla asiasta tiedote.

Kysymyksiä voi lähettää etukäteen täällä: www.tampere.fi/raitiotie  

Samalta verkkosivulta löytyy myös linkki, josta voit liittyä tilaisuuteen sekä liittymisohjeet.

Etäyleisötilaisuus raitiotien jatkosta länteen 25.3., verkossa voi lähettää kysymyksiä ennakkoon Yleisötilaisuus raitiotien osasta 2 Pyynikintori–Lentävänniemi ja sen rakentamisesta pidetään torstaina 25.3.2021 klo 17.00–18.30. Tilaisuus pidetään verkossa, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Tilaisuudessa esitellään raitiotien osaa 2 Pyynikintorilta Lentävänniemeen, raitiotien rakentamista sekä rakentamisen liikenteellisiä vaikutuksia muun muassa Sepänkadun ympäristöön. Tilaisuudessa on paikalla kaupungin, Tampereen raitiotie Oy:n ja Raitiotieallianssin asiantuntijoita. Tarkempi ohjelma ja linkki tilaisuuteen julkaistaan verkossa lähempänä tilaisuutta, samoin tarkemmat ohjeet. Osallistua voi tietokoneella tai mobiililaitteella. Voit jättää etukäteen kysymyksesi raitiotien osaan 2 tai sen rakentamiseen liittyen verkkosivuilla olevalla lomakkeella. www.tampere.fi/raitiotie Yleisötilaisuuteen etukäteen lähetettävät kysymykset Lisätietoja Etäyleisötilaisuus/ Tampereen raitiotien kehitysohjelma Projektisuunnittelija Henna Puisto puhelin 040 513 9397  
Teksti: Anna-Leea Hyry Lue tiedote Tampere.fi:ssä

Viestin välitti

Aija

Aija Karttunen

Aluekoordinaattori

Eteläinen ja kaakkoinen alue

040-801 6910

aija.karttunen@tampere.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut

PL 487

33101 Tampere

www.tampere.fi/alueellisetpalvelut

www.tampere.fi/hervantatrio

www.tampere.fi/alueellinenosallistuminen

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.